PROTHESE UNLIMITED

ONBEPERKT ZIJN MET JE PROTHESE / ORTHESE

Versterken van positieve kanten van het leven.

Een amputatie van een ledemaat of een de geboorte van een kind met een verkorting aan arm of been zet in één moment je hele leven op z’n kop. Wat zal je toekomst zijn. Vragen als; Heb ik nog wel een toekomst die er een beetje positief uitziet. Wat kan ik (of mijn kind) niet meer ten opzichte van een ander? Vragen die in snel tempo allemaal op je afkomen, naast alle lichamelijke en emotionele pijn die je al hebt. Het (even) niet meer zien zitten. Met alle goed bedoelde raad van partner, familieleden en kennissen. De één gaat het beter af dan de ander. Als het jou, je vader, dochter of kennis overkomt, die de weg niet direct heeft gevonden zoek je naar een oplossing.

Prothese Unlimited coacht je naar de toekomst

Met pech op de weg hoop je dat de servicedienst met een uurtje langs komt. Met persoonlijke pech zou je het liefst zo snel mogelijk ook een dergelijk dienst willen hebben. Op dat moment heb je behoefte aan een aantal handvatten.Praktische handvatten, waarmee je niet in dat dal hoeft te blijven zitten. Mogelijk probeer je al op te klimmen en krijg je het gevoel dat je op een zeephelling zit, waardoor je steeds terug bij af bent. Vastzitten in de situatie dat het je allemaal niet meer lukt, zal het succes snel doen verdampen. Sporters die de wedstrijd ingaan met een gevoel, dat ze het niet zullen halen, hebben de kans dat het winnen overeenkomt met het krijgen van de Jackpot in de loterij.

Net als ieder ander

Er zijn veel lotgenoten die je succesvol zijn voorgegaan. Je zult er zelf aan moeten werken. Wij, van Prothese Unlimited, helpen je daarbij met een persoonlijke aanpak en kennen de weg naar alle deskundigen op het gebied prothese/orthese voor arm en been. Met een persoonlijke, technische en (para)medische achtergrond coachen wij je naar elk gewenst niveau. Prettig functioneren in de maatschappij als ieder ander. Prothese Unlimited denkt in mogelijkheden niet in problemen.

(Waar prothese staat kan ook orthese staan)

Voor vragen en ondersteuning neem contact op.